Есента несъмнено е красиво време на годината. Дърветата радват

...
  Есента несъмнено е красиво време на годината. Дърветата радват
Коментари Харесай

Това есенно равноденствие ще бъде потресаващо за тези 3 зодиакални знака!

 Untitled-8
 

Есента безспорно е красиво време на годината. Дърветата радват окото с оранжеви, червени и златисти нюанси, а даже и студената мъгла, която покрива всичко в близост, става утешително одеяло за нас. Вижте за кои  зодиакални знаци това есенно равноденствие ще бъде изключително!

Везни

Ако сте Везни, това есенно равноденствие ще бъде за вас извънредно вълнуващо време на годината – началото на сезона на Везни. Есента е най-хубавото време за Везни. Може би не ви е било елементарно, само че в този момент можете да погледнете обратно и да се гордеете, че сте постигнали задачите си.

Скорпион

През есента Венера минава в знака на Скорпион, давайки ви време да изследвате вашите пристрастености, да изпитате благополучие както в никакъв случай до момента и да осъзнаете връзката си с другите.

Същевременно Слънцето ще се реалокира в 12-ия дом на духовния ви Аз, което значи началото на интервал на самореализация и мир. Използвайте това време, с цел да можете вярно да изравните всичките си чакри, да се освободите от всички токсични мисли и да поемете колкото се може повече позитивизъм. Нека това бъде време за вашето излекуване.

Риби

Пълнолунието в Овен ще бъде единствено два дни след равноденствието, тъй че въздухът ще е зареден с голяма сила, която изцяло подхожда на вашата персона. Вашите интуитивни умения ще порастват, ще видите света през  обектива на магията и даже фантазиите ви ще наподобяват действителни.

По време на равноденствието Вселената ще ви даде комфорт, показвайки ви, че всичко ще работи за вас по най-хубавия метод!

 esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Заслепени от предпочитание! Кои зодиакални двойки живеят в плен на своите безумни пристрастености?

 

Желание до болежка, до зов! Да даде всичко за опцията да допре безценен човек. И вечността ще им бъде малко  с цел да се любуват един на различен. Връзката на тези…

Цялата публикация

Когато Вселената упорства да забавите темпото…

 

Това стартира последователно: стартират да ви заливат  талази на неустановеност, отмалялост, подозрения, неустановеност. Чувствате се изгубени и заблудени. Живеете дните си както нормално и те отлитат един след различен, въпреки…

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР